driehoekjes_los_groen

Supply Chain TRAINING & OPLEIDING

Een sterke supply chain vereist goed getrainde medewerkers

 

Supplychain-management is aan snelle, grote veranderingen onderhevig. Klanten worden veeleisender. De technologie ontwikkelt zich in hoog tempo. Infrastructuren en transportmodaliteiten veranderen. Alleen met de juiste markt- en praktijkgerichte kennis en competenties zijn uw supplychain-medewerkers en -managers in staat ketenactiviteiten hierop aan te passen. Die kennis breng ik hen graag bij.

Supplychain-workshops op maat

Het doel van de supplychain-workshops is mensen te leren omgaan en vertrouwd te maken met nieuwe processen, werkwijzen en afspraken. We oefenen en verankeren het gedrag dat de procesverbetering van supplychain-medewerkers vraagt.

training-opleiding
opleiding-training

De implementatiefase eindigt met de overdracht van het controleplan aan uw operationele organisatie. Dit betekent niet automatisch dat deze direct in staat is het nieuwe gedrag in praktijk te brengen. De ene organisatie pikt veranderingen snel op; de andere heeft begeleiding nodig om de verbeteringen te laten standhouden. Supplychain-workshops op uw locatie, voor u op maat gemaakt, helpen u daarbij.

Marktgedreven Supply Chain Academy

Wilt u uw planners opleiden tot planners 2.0? Ziet u in die talentvolle supplychain-medewerker uw toekomstig logistiek manager, maar mist deze specifieke vaardigheden? Vindt u dat uw supplychain-manager meer moet afweten van alle facetten van supplychain-management? De Supply Chain Academy biedt deze 3 groepen ervaren supplychain-medewerkers en
-managers elk een waardevol leerprogramma.

De Supply Chain Academy onderscheidt zich door marktgericht, praktijkgericht en toekomstgericht onderwijs, van MBO+- tot universitair niveau. Onze programma´s:

  • komen voort uit belangrijke thema’s in de supplychain-markt;
  • sluiten naadloos aan op het praktische werkveld van de deelnemers;
  • zijn gericht op het afleveren van de supplychain-professional van de toekomst.

De Supply Chain Academy is een gezamenlijk initiatief van de volgende toonaangevende, internationale spelers op het gebied van supplychain-management:

  • Escepe supplychain-professionals
  • Fontys Hogeschool Venlo
  • NHTV Internationale Hogeschool Breda
  • Transport & Logistiek Management (TLM)
  • Erasmus Universiteit Rotterdam
  • Technische Universiteit Eindhoven
  • The Massachusetts Institute of Technology, Boston, V.S.

Interesse in een workshop, training of opleiding?

Bel 06 - 37 15 52 49 of stuur een e-mail voor het maken van een afspraak.

Supply Chain versterken?

Bel Eric op 06 37 15 52 49 of mail naar contact@escepe.nl.